In cadrul cursului "Meniu a la Carte", Chef Dumitru Bucsa alaturi de gazda UniChef, Chef Robert Voicu, a pregatit 4 retete delicioase, potrivite meniului tau.
Urmareste video-ul integral ca sa descoperi modul de pregatire al preparatelor, plus o serie de tehnici, sfaturi si idei oferite de Chef Dumitru Bucsa.
Descopera si mai multa inspiratie in cele 32 de cursuri din secțiunea UniChef!
![](/inspiratie-bucatari/unichef/cursuri/meniu-a-la-carte-bucuresti-pastel-de-toamna-2020/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/image.img.jpg/1709237950544.jpg)
Chef trainer Dumitru Bucsa
Este specializat in bucataria internationala, in special cea franceza. De peste 5 ani este Chef la Hotel Novotel Bucharest City Center, unde aduce experienta sa din ultimii 30 de ani. Anterior, a lucrat ca Executive Chef timp de 14 ani la Caro Hotel, Privileg Catering, Hotel Pullman si Sofitel.
De-a lungul timpului a creat diverse concepte de restaurant: la Steak House Barbizon din cadrul Pullman a introdus carne de bizon si de cal în meniu, impreuna cu produse proaspete si o bucatarie deschisa. De asemenea, a introdus gatitul sous vide, prin care clientii au descoperit avantajele sanatoase ale acestei practici, care pastreaza toti nutrientii preparatelor.