Menu

11:55

Meniul este un element foarte important in cadrul evenimentelor. O mare parte din buget este alocata mancarii, iar de cele mai multe ori, decizia cea mai importanta este alegerea modului de servire.

Á la carte: Invitatii sunt serviti la mese de catre ospatari, iar meniul include cel putin 3 feluri (aperitive, fel principal si desert). Acest tip de servire se potriveste evenimentelor elegante si formale.

Bufet: Cu acest tip de servire reduci costul cu personalul si oferi oaspetilor o varietate foarte mare de preparate din care pot alege exact ce vor si cat vor. Astfel si cei mai pretentiosi vor avea de unde alege!

Baruri tematice: Clientii sunt atrasi de baruri tematice unde multitudinea preparatelor dintr-o anumita categorie este prezentata creativ si atractiv.

Chef trainer Adrian Vasile Pop

A inceput sa lucreze in domeniu de la varsta de 16 ani, ca ajutor de ospatar. Dupa absolvirea Liceului Economic a lucrat ca bucatar la Turism Transilvania, Hotel Astora, Hotel Napoca si alte cateva restaurante, unde a acumulat experienta. In 1996, dupa 11 ani a decis sa isi deschida propria firma de catering, Alfa & Omega Catering. In 2006, dupa ce a dobandit calificarile de bucatar specialist, bucatar sef, maestru in arta culinara, formator in gastronomie si manager in activitatile de turism, a inchis firma. 

”Nu glumesc, nu mi-am dorit niciodata sa fiu altceva: nici aviator, nici politist, nici pilot de curse, nici DJ, nici fotbalist si nici politician. Imi place la nebunie ceea ce fac, atat de mult incat nu am timp nici macar pentru meciuri.”

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu