Menu

10:11

Bucata perfecta de carne de vita este de culoare rosu inchis, iar suprafetele taiate sunt lucioase. Carnea are fibre si ar trebui sa fie putin grasa. Pentru a deveni frageda prin gatire, carnea de vita trebuie sa fie maturata. 

Carnea de miel se caracterizeaza printr-un gust fin si aromat. Mieii se taie de regula la varsta de 3-4 luni. Atunci cand cumparati, puteti estima varsta animalului in functie de culoarea grasimii. Cea de la animale tinere este alba, iar cu varsta grasimea devine galbuie. 

Carnea de porc se caracterizeaza printr-o culoare puternica roz sau rosie, fibre fine si marmorare uniforma.  Carnea de porc slaba, cand este prajita elimina prea mult lichid, se strange, devine tare si isi pierde gustul. Spre deosebire de carnea de vita, care este mai buna cand este maturata, cea de porc, trebuie consumata cat este proaspata.

Chef trainer Iosif Stefanescu

Este creierul si motorul din spatele OSHO Steakhouse, unul din cele mai de succes restaurante din Bucuresti. A inceput in copilarie sa imbunatateasca retetele mamei, ceea ce l-a impins apoi sa urmeze un liceu de profil. Contactul cu prima bucatarie profesionala a fost in 1994 la Sofitel, un restaurant la standarde foarte inalte, la vremea respectiva. A urmat Marriott in Munchen si 8 ani de invatat toate secretele bucatariei pe vasele de croaziera. 

La OSHO Steakhouse Chef Iosif Stefanescu a reusit in ultimii 10 ani sa stabileasca un reper de calitate si excelenta pe piata HoReCa romaneasca.  

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu