Menu

98:34

Discutia din aceasta sesiune este despre profitabilitate, despre anumite concepte privind structura de cheltuieli a restaurantului, despre partea de P&L. Ce inseamna P&L? Chiar daca conform dex-ului, este vorba despre acel raport de profit si pierdere, astfel ca dupa ce ne desfasuram toata activitatea, putem observa cu exactitate ce ne ramane si care este profitul nostru, mai sunt multe alte aspecte importante de luat in calcul. Care sunt veniturile si ce cheltuieli avem? Cum analizam aceste venituri? Care sunt parghiile si instrumentele pe care le avem la dispozitie si cum putem sa le aplicam astfel incat sa diminuam aceste costuri sau eventual sa crestem veniturile? Care este bugetul si cum il folosim in anumite directii de dezvoltare? Acestea sunt doar o parte din intrebarile la care Cristian ofera raspunsuri in aceasta sesiune din Incubator.

Cristian Cristea – Hostalion

Cu o experienta de peste 20 de ani, Hostalion se numara printre liderii din industria ospitalitatii, iar Cristian Cristea a venit pregatit sa ne ofere sfaturi si idei despre managementul restaurantelor si hotelurilor, intr-un context in continua schimbare.

Cristian Cristea este consultant in afaceri si lector senior in cadrul Hostalion (Hospitality Business School). Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari, in domenii precum cel bancar, al echipamentelor medicale sau FMGC, deviza valorilor sale este bazata pe experitza, coaching, lucru in echipa si o mapare eficienta a proceselor unei afaceri.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu