Menu

86:27

Pentru ca stim cat este de important sa fim alaturi unii de altii si sa mentinem legaturile create in cei 8 ani de povesti UniChef, am organizat un panel de discutii dedicat Incubatorului Delivery. Trei dintre cei 9 speakeri, Cristian Cristea de la Hostalion, Chef Robert Voicu si Adelina Maria au fost din nou prezenti in bucataria Unilever Food Solutions, pregatiti sa raspunda tuturor intrebarilor si curiozitatilor tale. 

Daca nu ai reusit sa urmaresti sesiunea live pe YouTube si sa vezi raspunsurile invitatilor la o serie de intrebari dedicate subiectului central si anume delivery, acum te poti bucura de intregul continut al panelului de discutii UniChef aici. 

Adelina Maria – Fundatia Leaders

In anul 2015, Adelina a fost inclusa in topul Forbes 30 sub 30, primind titlul de „Profesoara de leadership”.

A fondat si coordonat programe de leadership pentru peste 2000 de beneficiari directi si a colaborat cu peste 150 de companii si 200 de lideri din business, arta, sport, medicina, societatea civila etc.

In timpul liber este un calator inrait, iar punctul comun dintre toate destinatiile a fost intotdeauna mancarea, care ii povesteste despre oamenii si cultura unei tari.

Cristian Cristea – Hostalion

Cu o experienta de peste 20 de ani, Hostalion se numara printre liderii din industria ospitalitatii, iar Cristian Cristea a venit pregatit sa ne ofere sfaturi si idei despre managementul restaurantelor si hotelurilor, intr-un context in continua schimbare.

Cristian Cristea este consultant in afaceri si lector senior in cadrul Hostalion (Hospitality Business School). Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari, in domenii precum cel bancar, al echipamentelor medicale sau FMGC, deviza valorilor sale este bazata pe experitza, coaching, lucru in echipa si o mapare eficienta a proceselor unei afaceri.

Chef Robert Voicu

Este sufletul proiectului UniChef: “Ma bucur ca fac parte din povestea UniChef, care de-a lungul timpului m-a inspirat prin cat de mult poate creste o comunitate atunci cand este bazata pe invatare, pasiune si educatie.”

Executive Chef Unilever Food Solutions, Robert Voicu are cu o experienta in industria HoReCa de peste 25 ani si o paleta internationala de cursuri absolvite in tari precum UK, Germania, Thailanda, Olanda. Inainte de a se alatura echipei UFS, a lucrat ca chef consultant pentru Bestfoods. Pasiunea pentru bucatarie si-a descoperit-o timpuriu, inca din anul 1986 cand a inceput sa lucreze in bucatarii profesionale din Romania si Germania.

 

 

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu