Descopera reteta originala, reinterpretata de Carpaccio traditional brazilian si urmareste stilul lui Chef Atala, ce transforma un dish local intr-unul modern
Priveste-l pe Alex Atala, Chef la Restaurantul D.O.M si descopera- reteta pentru un Carpaccio delicios, care transforma preparatele traditionale braziliene, adaptand tehnici culinare frantuzesti si italiene.
Alex Atala este o sursa de inspiratie pentru orice bucatar sau Chef care vrea sa obtina savoarea integrala a ingredientelor folosite. El este cunoscut pentru ca transforma si reinventeaza preparatele braziliene. Adaptand tehnicile culinare frantuzesti si italiene, Atala transforma ingredientele braziliene autentice.
In luna mai, in 2012, D.O.M a fost catalogat al patrulea cel mai bun restaurant din lume, in topul realizat de San Pellegrino, ce a adunat 50 de restaurante la nivel mondial. Restaurantul lui Chef Alex Atala detine si titlul de cel mai bun restaurant din America de Sud, oferit de Acqua Panna.
Descopera mai multe despre Bucataria Braziliana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.