Preparatele cu burta, organe si maruntaie se servesc si in China: descopera ce feluri de mancare traditionale contin aceste organe si cum le condimenteaza localnicii
Burta de miel si de vita precum si coada afumata sunt preparate traditionale in Beijing, servite cu mustar si varza, cu sos de soia, pentru a balansa aroma carnii. Un fel de mancare popular in Sichuan care contine burta este Fuqi Feipian iute, facut din carne de vita taiata subtire si maruntaie de vita, incluzand inima, limba sau stomacul, alaturi de multe condimente, bineinteles, incluzand piperul Sichuan.
Descopera mai multe despre Bucataria chinezeasca si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.