Menu
Unilever Food Solutions » Home
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
    • Inspiratie zi de zi
    • UFS Academy
    • Impreuna in perioada COVID-19
    • Trenduri
    • Bucatariile lumii
    • Evenimente
    • UniChef
    • Knorr Bulioane
    • Deserturi
    • Sustenabilitate
    • Fara gluten
    • Lipton
    • La drum cu Hellmann's
    • Sosuri de la A la Z
    • Knorr Condimente
  • Retete
  • Produse
    • Toate produsele
    • Ceai
    • Concentrate si Condimente profesionale pentru marinare si grill
    • Deserturi & Topping-uri
    • Grasimi pentru gatit si grasimi tartinabile
    • Pasta de tomate si rosii
    • Sosuri
    • Supe si Ingrediente speciale
  • Unichef
  • Despre noi
    • Autentifica-te
    • Contul meu
    • Iesi din cont
  • Contact
  • {query} in produse
  • {query} in retete
  • {query} in altele
toate
    • Ai uitat parola?

      Se conecteaza

      Va rugam asteptati…

    • Creaza cont
    • Contact
    • Contul meu
    • Contact
    • Iesi din cont
  1. Home
  2. Inspiratie zi de zi
  3. Bucatariile lumii
  4. Bucataria chinezeasca
  5. Bucataria Vegetariana Budista
  1. Bucataria chinezeasca
  • Facebook-Link opens in a new window - article - Bucataria Vegetariana Budista
  • Twitter-Link opens in a new window - article - Bucataria Vegetariana Budista
  • Pinterest-Link opens in a new window - article - Bucataria Vegetariana Budista
  • Google Plus-Link opens in a new window - article - Bucataria Vegetariana Budista
  • Bucatariile lumii

Bucataria Vegetariana Budista

Bucataria budista vegetariana reinterpreteaza preparatele clasice din regiunea Sichuan, folosind numai legume, intr-un mod plin de secrete culinare si inspiratie

Bucataria Budista nu contine carne asa ca multe preparate Sichuan clasice sunt reinterpretate, pentru a fi preparate doar cu legume. „Ficatei de porc”, cu aroma de peste, sunt realizati din tofu si gluten din grau pentru a imita textura carnii. Aroma de peste este in acest caz fara peste si imbina arome si gusturi de iute, acrisor si dulce, arome ce definesc felurile de mancare din provincia Sichuan. Sosul iute de pastai negre si ardeii iuti copti sunt alte exemple de farfurii de inspiratie Sichuan.

00:40

Descopera mai multe despre Bucataria chinezeasca si despre alte bucatarii ale lumii!

Articole recomandate

    • Bucataria chinezeasca
    Cele mai importante preparate din Beijing
    • Bucataria chinezeasca
    Preparatele cu burta in Beijing
    • Bucataria chinezeasca
    Pietele din Hong Kong
    • Bucataria siciliana
    Caponata Siciliana

Ce vei obține

  • Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
  • Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
  • Cele mai recente trenduri culinare
CREEAZĂ CONT
Ai deja cont? Intră aici
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
  • Retete
  • Produse
  • Unichef
  • Despre noi
  • Aboneaza-te la newsletter
  • Selectati tara
  • Please Recycle
  • Termeni legali
  • Informare de confidentialitate
  • Informare privind modulele cookie
  • Harta site-ului
Aboneaza-te la newsletterul nostru si afla ultimele noutati!

Aboneaza-te acum si te vei bucura de retete, trenduri internationale si multe alte noutati!

Ne gasesti pe...
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
  • Unichef Unichef
Unilever Food Solutions » Home

© 2021 Unilever Food Solutions | Toate drepturile rezervate

Unilever Food Solutions » Home

Instaleaza aplicatia pe iPhone-ul tau Instaleaza aplicatia pe iPad-ul tau Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Android Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Windows

Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.

x