Crustacee, alge de mare, legume, condimente, sos de soia si ingredientul secret ce confera aroma si textura bogata: icre de arici de mare, aceasta e supa coreeana.
O supa simpla de crustacee, alge de mare, icre de arici de mare, usturoi si soia. Pentru a aduna icrele, se tine ariciul de mare, cu capul in jos si ouale se scot cu o lingura. Icrele de arici de mare sunt adaugate la supele simple cu arome de mare, si apoi se amesteca, dizolvandu-se si oferind un gust sarat, aromat de mare si o textura bogata, consistenta a preparatului.
Descopera mai multe despre Bucataria Coreeana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.