Menu
Unilever Food Solutions » Home
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
    • Inspiratie zi de zi
    • UFS Academy
    • Impreuna in perioada COVID-19
    • Trenduri
    • Bucatariile lumii
    • Evenimente
    • UniChef
    • Knorr Bulioane
    • Deserturi
    • Sustenabilitate
    • Fara gluten
    • Lipton
    • La drum cu Hellmann's
    • Sosuri de la A la Z
    • Knorr Condimente
  • Retete
  • Produse
    • Toate produsele
    • Ceai
    • Concentrate si Condimente profesionale pentru marinare si grill
    • Deserturi & Topping-uri
    • Grasimi pentru gatit si grasimi tartinabile
    • Pasta de tomate si rosii
    • Sosuri
    • Supe si Ingrediente speciale
  • Unichef
  • Despre noi
    • Autentifica-te
    • Contul meu
    • Iesi din cont
  • Contact
  • {query} in produse
  • {query} in retete
  • {query} in altele
toate
    • Ai uitat parola?

      Se conecteaza

      Va rugam asteptati…

    • Creaza cont
    • Contact
    • Contul meu
    • Contact
    • Iesi din cont
  1. Home
  2. Inspiratie zi de zi
  3. Bucatariile lumii
  4. Bucataria coreeana
  5. Macelarie la rang de arta
  1. Bucataria coreeana
  • Facebook-Link opens in a new window - article - Macelarie la rang de arta
  • Twitter-Link opens in a new window - article - Macelarie la rang de arta
  • Pinterest-Link opens in a new window - article - Macelarie la rang de arta
  • Google Plus-Link opens in a new window - article - Macelarie la rang de arta
  • Bucatariile lumii

Macelarie la rang de arta

Felurile de carne la gratar, in stil coreean pornesc de la modul in care este taiat carnea: descopera care sunt secretele tehnicii King Cut si foloseste-o si tu.

Sunt peste 150 de feluri in care macelarii coreeni pot taia carnea, 50 fiind folosite in mod comun in preparatele actuale. Taietura „King Cut” este un mod traditional de a taia carnea de pe coaste, asa cum se serveste ea in restaurantele cu gratar, si asa cum se gaseste peste tot in pietele coreene. Daca tai chiar tu carnea, las-o la inmuiat in apa rece, timp de 30-60 de minute, pentru a reduce gustul si mirosul de sange.

01:41

Descopera mai multe despre Bucataria Coreeana si despre alte bucatarii ale lumii!

Articole recomandate

    • Bucataria coreeana
    Gratarul coreean
    • Bucataria coreeana
    Kimchi Coreean proaspat
    • Bucataria coreeana
    Piata Gwanjang din Seoul
    • Bucataria chinezeasca
    Bucataria Vegetariana Budista

Ce vei obține

  • Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
  • Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
  • Cele mai recente trenduri culinare
CREEAZĂ CONT
Ai deja cont? Intră aici
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
  • Retete
  • Produse
  • Unichef
  • Despre noi
  • Aboneaza-te la newsletter
  • Selectati tara
  • Please Recycle
  • Termeni legali
  • Informare de confidentialitate
  • Informare privind modulele cookie
  • Harta site-ului
Aboneaza-te la newsletterul nostru si afla ultimele noutati!

Aboneaza-te acum si te vei bucura de retete, trenduri internationale si multe alte noutati!

Ne gasesti pe...
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
  • Unichef Unichef
Unilever Food Solutions » Home

© 2021 Unilever Food Solutions | Toate drepturile rezervate

Unilever Food Solutions » Home

Instaleaza aplicatia pe iPhone-ul tau Instaleaza aplicatia pe iPad-ul tau Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Android Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Windows

Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.

x