Felurile de carne la gratar, in stil coreean pornesc de la modul in care este taiat carnea: descopera care sunt secretele tehnicii King Cut si foloseste-o si tu.
Sunt peste 150 de feluri in care macelarii coreeni pot taia carnea, 50 fiind folosite in mod comun in preparatele actuale. Taietura „King Cut” este un mod traditional de a taia carnea de pe coaste, asa cum se serveste ea in restaurantele cu gratar, si asa cum se gaseste peste tot in pietele coreene. Daca tai chiar tu carnea, las-o la inmuiat in apa rece, timp de 30-60 de minute, pentru a reduce gustul si mirosul de sange.
Descopera mai multe despre Bucataria Coreeana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.