Menu
Unilever Food Solutions » Home
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
    • Inspiratie zi de zi
    • UFS Academy
    • Impreuna in perioada COVID-19
    • Trenduri
    • Bucatariile lumii
    • Evenimente
    • UniChef
    • Knorr Bulioane
    • Deserturi
    • Sustenabilitate
    • Fara gluten
    • Lipton
    • La drum cu Hellmann's
    • Sosuri de la A la Z
    • Knorr Condimente
  • Retete
  • Produse
    • Toate produsele
    • Ceai
    • Concentrate si Condimente profesionale pentru marinare si grill
    • Deserturi & Topping-uri
    • Grasimi pentru gatit si grasimi tartinabile
    • Pasta de tomate si rosii
    • Sosuri
    • Supe si Ingrediente speciale
  • Unichef
  • Despre noi
    • Autentifica-te
    • Contul meu
    • Iesi din cont
  • Contact
  • {query} in produse
  • {query} in retete
  • {query} in altele
toate
    • Ai uitat parola?

      Se conecteaza

      Va rugam asteptati…

    • Creaza cont
    • Contact
    • Contul meu
    • Contact
    • Iesi din cont
  1. Home
  2. Inspiratie zi de zi
  3. Bucatariile lumii
  4. Bucataria frantuzeasca
  5. Tehnici de infuzare pentru sosuri extraordinare
  1. Bucataria frantuzeasca
  • Facebook-Link opens in a new window - article - Tehnici de infuzare pentru sosuri extraordinare
  • Twitter-Link opens in a new window - article - Tehnici de infuzare pentru sosuri extraordinare
  • Pinterest-Link opens in a new window - article - Tehnici de infuzare pentru sosuri extraordinare
  • Google Plus-Link opens in a new window - article - Tehnici de infuzare pentru sosuri extraordinare
  • Bucatariile lumii

Tehnici de infuzare pentru sosuri extraordinare

Descopera ce inseamna Concentrarea Crio, procesul prin care un Chef francez realizeaza sosuri indraznete, extragand esentele prin inghetare!

Descopera tehnicile ce stau la baza retetelor de sosuri ale lui Chef Yannick Alleno, cunoscut pentru inovatiile aduse in prepararea moderna a reductiilor si sosurilor.

Chef Yannick este faimos pentru tehnicile inovative si pline de indrazneala pe care le foloseste in realizarea sosurilor sale. Prin procesul de Concentrare Crio, Chef Yannick realizeaza extracte prin inghetare.

01:50

Descopera mai multe despre Bucataria Frantuzeasca si despre alte bucatarii ale lumii!

Articole recomandate

    • Bucataria frantuzeasca
    Ecleruri sarate
    • Bucataria frantuzeasca
    Un tur culinar prin Paris
    • Bucataria frantuzeasca
    Ce il inspira pe Chef David Toutain
    • Bucataria peruana
    Ceviche la el acasa

Ce vei obține

  • Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
  • Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
  • Cele mai recente trenduri culinare
CREEAZĂ CONT
Ai deja cont? Intră aici
  • Home
  • Inspiratie zi de zi
  • Retete
  • Produse
  • Unichef
  • Despre noi
  • Aboneaza-te la newsletter
  • Selectati tara
  • Please Recycle
  • Termeni legali
  • Informare de confidentialitate
  • Informare privind modulele cookie
  • Harta site-ului
Aboneaza-te la newsletterul nostru si afla ultimele noutati!

Aboneaza-te acum si te vei bucura de retete, trenduri internationale si multe alte noutati!

Ne gasesti pe...
  • Facebook Facebook
  • YouTube YouTube
  • Unichef Unichef
Unilever Food Solutions » Home

© 2021 Unilever Food Solutions | Toate drepturile rezervate

Unilever Food Solutions » Home

Instaleaza aplicatia pe iPhone-ul tau Instaleaza aplicatia pe iPad-ul tau Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Android Instaleaza aplicatia pe telefonul tau Windows

Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.

x