Descopera farmecul insulei Sicilia intr-un periplu culinar impreuna cu unul dintre cei mai cunoscuti Chefi
Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana. Din produsele locale siciliene amintim maslinele proaspete, uleiul de masline, vinul, branzeturile si abundenta de peste si fructe de mare, fructe si legume. Cu influente din bazinul european al Mediteranei, dar si din nordul Africii, bucataria siciliana este unica si se distinge complet de cea italiana continentala. Trebuie sa incerci savurosii cannoli, de exemplu!
Carmelo Chiaramonte este un chef sicilian cu experienta de peste 20 de ani. Experienta sa culinara se inspira din obiceiurile alimentare din estul Siciliei, dar de-a lungul timpului a calatorit mult si a adunat experiente din jurul lumii. Pentru o vreme a fost Chef la restaurantul Il Cuciniere din Hotelul Katane Palace din Catania. El colaboreaza si cu proiecte teatrale ca designer alimentar si este de asemenea autor TV pentru Canalul Gambero Rosso, dar realizeaza si Geo & Geo pe RaiTre. In acest clip si in alte filme, Carmelo Chiaramonte ne duce intr-un tur culinar al Siciliei.
Descopera mai multe despre Bucataria siciliana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.