Crezi ca este prea dificil sa pregatesti preparate gluten free in bucataria ta? Crezi ca e nevoie de o bucatarie si de un bucatar specializat pentru a pregati cele mai bune farfurii fara gluten? Avem cateva sugestii care te vor ajuta sa pregatesti meniuri pentru persoanele cu intoleranta la gluten sau pentru cele care evita consumul de gluten din alte motive, chiar in restaurantul tau. Descopera trucurile Unilever Food Solutions mai jos!
Pentru ca meniul fara gluten sa fie usor de realizat, chiar si in bucataria ta, descopera mai jos cateva sfaturi ce te vor ajuta sa nu contaminezi niciodata farfuriile gluten free!
- Fii la curent cu reglementarile legale privind alergenii. Instruieste-ti toti angajatii si asigura-te ca sunt la curent cu toate schimbarile.
- Ofera informatii clare clientilor despre preparatele ce contin gluten si alege furnizori cu reputatie buna. Mentine conditiile de depozitare adecvate si pastreaza toata produsele fara gluten in ambalajul original sau in recipiente diferentiate in mod clar.
- Amenajeaza o zona pentru prepararea alimentelor fara gluten si controleaza metodele de preparare si riscul de contaminare incrucisata. Asigura sorturi si uniforme de lucru diferite pentru pregatirea preparatelor cu si fara gluten.
- Asigura-te ca personalul isi spala mainile cand manipuleaza sau pregateste preparate fara gluten. Asigura ustensile diferite pentru pregatirea preparatelor cu si fara gluten. Ofera toate elementele necesare pentru a te asigura ca toate produsele si ingredientele fara gluten sunt identificate in mod clar.
Si, intotdeauna, adauga savoare preparatelor tale, eficient si rapid, folosind gama de produse Unilever fara gluten! Versatilitatea produselor noastre fara gluten iti va permite sa gatesti diversificat si variat, inclusiv pentru celiaci.
- Foloseste Knorr Bulion de legume, Knorr Bulion de pui, Knorr Bulion de vita sau Knorr Sos Brun pentru a potenta gustul preparatelor fara gluten
- Foloseste Knorr Rosii intregi decojite si Knorr Pasta de tomate 4.5kg sau Knorr Pasta de tomate 0.8kg pentru sosuri si ragu
- Condimenteaza farfuriile fara gluten, cu ierburi aromate Knorr Primerba Pesto
- Knorr Bulion Lichid Vita, Knorr Bulion Lichid Pui sau Knorr Bulion Lichid Legume dau gust felurilor pregatite de tine
- Knorr Professional Bulion de vita adauga savoare cu o cantitate mica de produs, deci eficienta in bucatarie si pret mai mic
- Adauga Knorr Sos Salsa in sosurile tale gluten free
- Realizeaza preparate cremoase si fine cu Rama Cremefine 15% pentru gatit sau Rama Cremefine 31% multiple aplicatii
- Knorr Piure de cartofi 25kg este, de asemenea fara gluten, la fel si Knorr Piure de cartofi cu lapte 4kg
- Ingroasa sosurile cu Knorr Amidon de porumb in loc de faina
- Hellmann’s Ketchup, Hellmann’s Maioneaza Real 5kg, Hellmann's Maioneza Real 0.4l, Hellmann's Maioneza light si Hellmann’s Sos de Mustar sunt variante de sosuri si dressinguri fara gluten
- Pregateste deserturi gluten free cu Carte D’Or Tiramisu, Carte D’Or Mousse cu ciocolata, Carte D’Or Panna Cotta, Carte D’Or Topping cirese amare, Carte D’Or Topping cacao, Carte D’Or Topping fructe de pădure, Carte D’Or Topping caramel.

Descarca brosura Gluten Free!
Poti obtine si tu preparate fara gluten in bucataria aglomerata a restaurantului tau. Descopera sfaturile din brosura noastra!