Crezi ca este prea dificil sa pregatesti preparate gluten free in bucataria ta? Crezi ca e nevoie de o bucatarie si de un bucatar specializat pentru a pregati cele mai bune farfurii fara gluten? Avem cateva sugestii care te vor ajuta sa pregatesti meniuri pentru persoanele cu intoleranta la gluten sau pentru cele care evita consumul de gluten din alte motive, chiar in restaurantul tau. Descopera trucurile Unilever Food Solutions mai jos!

Ce inseamna "fara gluten"?

01:20

Pentru ca meniul fara gluten sa fie usor de realizat, chiar si in bucataria ta, descopera mai jos cateva sfaturi ce te vor ajuta sa nu contaminezi niciodata farfuriile gluten free!

  1. Fii la curent cu reglementarile legale privind alergenii. Instruieste-ti toti angajatii si asigura-te ca sunt la curent cu toate schimbarile.
  2. Ofera informatii clare clientilor despre preparatele ce contin gluten si alege furnizori cu reputatie buna. Mentine conditiile de depozitare adecvate si pastreaza toata produsele fara gluten in ambalajul original sau in recipiente diferentiate in mod clar.
  3. Amenajeaza o zona pentru prepararea alimentelor fara gluten si controleaza metodele de preparare si riscul de contaminare incrucisata. Asigura sorturi si uniforme de lucru diferite pentru pregatirea preparatelor cu si fara gluten.
  4. Asigura-te ca personalul isi spala mainile cand manipuleaza sau pregateste preparate fara gluten. Asigura ustensile diferite pentru pregatirea preparatelor cu si fara gluten. Ofera toate elementele necesare pentru a te asigura ca toate produsele si ingredientele fara gluten sunt identificate in mod clar.

Si, intotdeauna, adauga savoare preparatelor tale, eficient si rapid, folosind gama de produse Unilever fara gluten! Versatilitatea produselor noastre fara gluten iti va permite sa gatesti diversificat si variat, inclusiv pentru celiaci. 

Descarca brosura Gluten Free!

Descarca brosura Gluten Free!

Poti obtine si tu preparate fara gluten in bucataria aglomerata a restaurantului tau. Descopera sfaturile din brosura noastra!

Completeaza cu datele tale si apoi verifica adresa de e-mail

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu