Menu

01:59

Introducere

Intră în lumea gătirii în vid cu bucătarul șef de la Café Del Sol, Jonathan Duiker. Chef Duiker ne prezintă procesul de preparare și tehnici de gătit pentru un preparat cu piept de rață și edamame. Află tehnica care îți permite să obții rezultate constante și un preparat fraged de fiecare dată. 

01:20

Ingrediente

Chef Duiker prezintă ingredientele pentru acest preparat. De la ciuperci exotice la cireșe proaspete și piept de rață, aflaţi care sunt ingredientele auxiliare care completează procesul de gătit în vid.

02:18

Piept de rață sous vide și fript în tigaie cu sos de fructe de pădure

Începeți cu o soluție de frăgezire aromatizată cu lămâie înainte de a asezona și a introduce pieptul de rață într-o pungă cu alte arome complementare. Apoi trecem la procesul de gătire în vid! Învățați tehnica cu baie de gheață care aduce pieptul de rață înapoi la temperatura camerei.

03:54

Piept de rață sous vide și fript în tigaie cu sos de fructe de pădure – Gătit (Partea 1)

A sosit momentul să aranjăm farfuria. Începeți prin frigerea pieptului de rață pentru a carameliza pielea înainte de a crea un sos de fructe de pădure și un fond de rață concentrat.

03:20

Piept de rață sous vide și fript în tigaie cu sos de fructe de pădure – Gătit (Partea 2)

Prăjiți ciupercile exotice împreună cu edamamele, înainte de a trece la partea dulce a preparatului, adică cireșele macerate și zahărul pudră. Apoi combinați ingredientele pentru a obține o farfurie perfectă, decorată cu un sos dulce, flori sălbatice și vlăstari de mazăre.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu