Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:27



Introducere

Bucătarul șef Dietrich de la Coobs din Johannesburg introduce Premiumizarea – conceptul transformării preparatelor de zi cu zi în ceva mai bun, cu o notă aparte. Experiment cu două preparate – Cârnați cu piure și Pui cu lapte bătut și cartofi prăjiți  

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:03

Pui prăjit marinat în lapte bătut – Ingrediente

Familiarizați-vă cu ingredientele pentru primul preparat – Pui prăjit marinat în lapte bătut și glazurat cu sos din miere și cartofi prăjiți asezonați cu mirodenii. 

 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:53

Pui prăjit marinat în lapte bătut – Pregătire, partea 1

Începeți prin a da puiul prin ouăle bătute, făină și pesmet înainte de a vă arăta o rețetă clasică de salată de varză care să însoțească preparatul.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:47

Pui prăjit marinat în lapte bătut – Pregătire, partea 2

Prăjiți în baie de ulei, adăugați sosul și asezonați în partea a 2-a. Pregătiți cartofii și puiul pentru a obține un rezultat crocant și asezonat.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:58

Cârnați și piure - Pregătire, partea 1

Familiarizați-vă cu ingredientele înainte de a pregăti pe grătar și a asezona cârnații. Învățați tehnica pentru un piure cremos și moale. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:41

Cârnați și piure - Pregătire, partea 2

Realizați un sos din praz și fond redus, înainte de a prăji ceapa în baia de ulei pentru componentele finale ale farfuriei. Treceți la combinarea ingredientelor pentru a realiza o interpretare deosebită a unui preparat clasic. 

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu