Menu

01:27Introducere

Bucătarul șef Dietrich de la Coobs din Johannesburg introduce Premiumizarea – conceptul transformării preparatelor de zi cu zi în ceva mai bun, cu o notă aparte. Experiment cu două preparate – Cârnați cu piure și Pui cu lapte bătut și cartofi prăjiți  

03:03

Pui prăjit marinat în lapte bătut – Ingrediente

Familiarizați-vă cu ingredientele pentru primul preparat – Pui prăjit marinat în lapte bătut și glazurat cu sos din miere și cartofi prăjiți asezonați cu mirodenii. 

 

02:53

Pui prăjit marinat în lapte bătut – Pregătire, partea 1

Începeți prin a da puiul prin ouăle bătute, făină și pesmet înainte de a vă arăta o rețetă clasică de salată de varză care să însoțească preparatul.

02:47

Pui prăjit marinat în lapte bătut – Pregătire, partea 2

Prăjiți în baie de ulei, adăugați sosul și asezonați în partea a 2-a. Pregătiți cartofii și puiul pentru a obține un rezultat crocant și asezonat.

02:58

Cârnați și piure - Pregătire, partea 1

Familiarizați-vă cu ingredientele înainte de a pregăti pe grătar și a asezona cârnații. Învățați tehnica pentru un piure cremos și moale. 

02:41

Cârnați și piure - Pregătire, partea 2

Realizați un sos din praz și fond redus, înainte de a prăji ceapa în baia de ulei pentru componentele finale ale farfuriei. Treceți la combinarea ingredientelor pentru a realiza o interpretare deosebită a unui preparat clasic. 

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu