Menu

02:46

Introducere. Dotarea bucătăriei.

Întâlnește-l pe Matt Young, bucătarul executiv la restaurantul cu influențe nordice Rok din Islington, Londra. El împărtășește abordarea lor de a găti, de la concentrarea pe tehnici de conservare, cum ar fi afumarea, murarea și fermentarea, până la grătarul pentru lemne, sous vide-ul și afumătoarea.

02:22

Ingrediente

Chef Young explică importanța obținerii celor mai bune ingrediente de la peștii de crescătorie sustenabilă până la utilizarea fermelor tradiționale. De asemenea, el discută despre importanța așchiilor de lemn și de stejar în tehnicile de aromatizare și de gătit.

03:58

Toast cu păstrăv de mare afumat la cald și crème fraîche partea I

Chef Young oferă instrucțiuni și sfaturi de top pentru a simplifica și inspira cu primul său preparat - păstrăv de mare afumat la cald pe pâine prăjită cu creme fraiche. Începe cu tăierea peștelui, apoi trece prin procedeul de semi-întărire și afumare la cald. Va prezenta de asemenea, cum să prepari lichidul pentru murat folosit pentru a infuza legumele proaspete.

02:41

Toast cu păstrăv de mare afumat la cald cu crème fraîche partea a II-a 

Chiar și cel mai novice într-ale conservării alimentelor poate perfecționa această soluție pentru murare. Stăpânește acest produs de bază norvegian și creează o alternativă puțin mai acidă și aromată pentru orice fel de preparat.

03:27

Toast cu păstrăv de mare afumat la cald și crème fraiche partea a III-a

Urmărește partea a III-a pentru a perfecționa sandvișul inspirat din Norvegia și pentru a vedea cum creme fraiche este asociată cu un sortiment de legume murate și cu păstrăv afumat.

02:56

Garnitura sauerkraut

Prepară varză murată, o garnitură delicioasă acră, crocantă. Chef Young te ghidează prin metoda lui simplă și perioada de fermentare scurtă pentru acest ingredient.

06:26

Cotlet de porc afumat cu mere și varză murată partea I

Aici, Chef Young te va învăța un proces unic de saramurare pentru a condimenta și umezi carnea de porc înainte de a o împacheta în vid, de a o găti sous vide și de a o afuma. Reține tehnicile, metodele și secretele afumării.

03:39

Cotlet de porc afumat cu mere și varză murată partea a II-a

Murează, coace pe grătar și asezonează pentru un preparat final delicios. Află care sunt cantitățile ingredientelor pentru un lichid de murare excelent și aromează carnea de porc cu cimbru și rozmarin.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu