Tapas: lemn, fum și foc
Urmează cursurile GRATUITE pentru bucătari pentru a obține aroma autentică și inspirație pentru tapas spaniole, cu accent pe grătar, afumare și tehnici de gătit mediteraneene! | Unilever Food Solutions
Introducere
Stăpânește arta tapasului spaniol cu Chef Dan Sherlock de la restaurantul cu specific, Ember Yard din Londra. El îți va prezenta tehnicile, ingredientele și echipamentele de care ai nevoie să știi și care te vor ajuta să creezi tapas perfecte, cu accent pe grătar, fum și un ghid pas cu pas despre una dintre cele mai suculente porțiuni ale unui porc: Iberico presa.
Configurarea bucătăriei
Plimbă-te prin bucătăria restaurantului Ember Yard, în timp ce bucătarul-șef Dan Sherlock îți vorbește despre echipamentul necesar pentru a crea tapas spaniole, de la cuptorul josper până la grătarul robata și beneficiile gătitului pe lemn și cărbune.
Ingrediente de sezon
Află despre importanța sezonalițății și a utilizării ingredientelor de calitate atunci când faci tapas, cu accent pe presa Iberico de porc - o carne prețioasă, care este crescută într-un mod special, în funcție de anotimp.
Caracatiță pe grătar cu dressing de chili, partea I
Urmărește cum poți pregăti caracatița - tapas clasic spaniolă - gătind-o lent și asezonând-o un sos de ardei iute, usturoi și capere.
Caracatiță pe grătar cu dressing de chili, partea a II-a
Află cum să prăjești caracatița, la perfecție, combinând-o cu cartofi baby, ardei iute și usturoi, cu un dressing din capere și aioli de șofran, pentru un mix perfect de arome și texturi.
Ibérico Presa la grătar cu piure picant de conopidă, partea I
Cum să transformi banala conopidă în diferite texturi - de la piure condimentat până la crocant la grătar - pentru a o servi ca și garnitură pentru presa de porc Iberico la grătar.
Ibérico Presa la grătar cu piure picant de conopidă, partea a II-a
Urmărește cum să gătești perfect presa Iberico de porc pe grătarul robata, înainte de a garnisi cu piure de conopidă condimentată și florete de conopidă la grătar.
Ce vei obține
- Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
- Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
- Cele mai recente trenduri culinare