01:04

Introducere

Întâlnește-l pe bucătarul privat Matt Manning. Primește sfaturile sale de top cu privire la pregătirea unei variante rafinate ale "grătarului de weekend", combinând condimente aromate și legume texturate pentru rezultate delicioase.

04:07

File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea I

Taie, înmoaie și strecoară păstârnacul înainte de a-ți îndrepta atenția asupra andivelor caramelizate. Primește sfaturi de top despre o garnisire sous-vide.

03:52

File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea a II-a

Obține o rețetă pentru coada de vită, în timp ce vei învăța o tehnică de afumare care îți va lăsa păstârnacul infuzat cu arome lemnoase.

03:07

File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea a III-a

Înainte de a monta preparatul pe farfurie, învață să creezi un sos glazurat pentru a îmbrăca fileul din carne de vită fraged.