![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/gratarul-de-weekend/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1606493554264.jpg)
Introducere
Întâlnește-l pe bucătarul privat Matt Manning. Primește sfaturile sale de top cu privire la pregătirea unei variante rafinate ale "grătarului de weekend", combinând condimente aromate și legume texturate pentru rezultate delicioase.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/gratarul-de-weekend/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1606493567352.jpg)
File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea I
Taie, înmoaie și strecoară păstârnacul înainte de a-ți îndrepta atenția asupra andivelor caramelizate. Primește sfaturi de top despre o garnisire sous-vide.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/gratarul-de-weekend/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1606493578220.jpg)
File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea a II-a
Obține o rețetă pentru coada de vită, în timp ce vei învăța o tehnică de afumare care îți va lăsa păstârnacul infuzat cu arome lemnoase.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/gratarul-de-weekend/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1606493589855.jpg)
File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea a III-a
Înainte de a monta preparatul pe farfurie, învață să creezi un sos glazurat pentru a îmbrăca fileul din carne de vită fraged.