Introducere

Întâlnește-l pe bucătarul privat Matt Manning. Primește sfaturile sale de top cu privire la pregătirea unei variante rafinate ale "grătarului de weekend", combinând condimente aromate și legume texturate pentru rezultate delicioase.

File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea I

Taie, înmoaie și strecoară păstârnacul înainte de a-ți îndrepta atenția asupra andivelor caramelizate. Primește sfaturi de top despre o garnisire sous-vide.

File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea a II-a

Obține o rețetă pentru coada de vită, în timp ce vei învăța o tehnică de afumare care îți va lăsa păstârnacul infuzat cu arome lemnoase.

File din carne de vită și piure de păstârnac afumat - Partea a III-a

Înainte de a monta preparatul pe farfurie, învață să creezi un sos glazurat pentru a îmbrăca fileul din carne de vită fraged.