Anul acesta am vrut sa aducem Asia mai aproape! Si am inceput prin a adauga noi arome asiatice in portofoliu si prin crearea unei brosuri cu 28 retete asiatice de la bucatari profesionisti pentru bucatari profesionisti!

Cu ocazia lansarii celor 3 produse din gama Knorr Thai ne-am reunit la Stejarii Country Club unde a avut loc un show-ul culinar sustinut de invitatul nostru special, Innovation Chef Kok-Kin Chan in cadrul Unilever Food Solutions din Olanda, impreuna cu Executive Chef Robert Voicu.

Dupa evenimentul de lansare am dat startul campaniei #ExpeditiaAsiatica, unde premiul cel mare a constat intr-un training culinar pentru bucatari profesionisti, in Asia, la Bangkok Thai Academy. Pe durata a 5 luni participantii au urmat pasii necesari inscrierii in prima etapa a concursului: au completat formularul pe site, au postat poza cu reteta asiatica pregatita pe pagina de Facebook a locatiei, au strans cat mai multe like-uri, share-uri, comment-uri si au cumparat produse din noua gama. Competitia a fost foarte stransa, iar primii 5 care au strans cele mai multe like-uri, comment-uri si share-uri au intrat in finala concursului: Chef Bogdan Manolache, Chef Danci Razvan Sergiu, Chef Kiss Florin, Chef Lili Cosma si Chef Ciocan Vlad.

Finala concursului a avut loc pe 20 octombrie si a constat intr-o sesiune de gatit in bucataria Unilever Food Solutions. Cei cinci chefi finalisti au gatit preparatul inscris in concurs, folosind unul dintre produsele asiatice din portofoliul de produse UFS Unilever Food Solutions. Juriul a evaluat fiecare reteta in functie de aspect, gust, mod de preparare si mod de utilizare a produsului asiatic UFS. Iata care a fost decizia juriului:

Locul 1 - Chef Bogdan Manolache

Locul 1 - Chef Bogdan Manolache

Restaurant Continental Forum

Salata asiatica

Locul 2 - Chef Ciocan Vlad

Locul 2 - Chef Ciocan Vlad

Restaurant Mammamia

Rata servita cu legume picante

Locul 3 - Chef Kiss Florin

Locul 3 - Chef Kiss Florin

Restaurant J’adore

Pui Thai

Mentiune - Chef Danci Razvan Sergiu

Mentiune - Chef Danci Razvan Sergiu

Restaurant Nomma

Pui Asiatic

Mentiune - Chef Lili Cosma

Mentiune - Chef Lili Cosma

Ansamble Catering & Services

Porc dulce-acrisor cu taitei de orez, urechi de lemn, rosii blanchate si sos Yellow curry

Multumiri si felicitari tuturor finalistilor pentru doza de inspiratie asiatica oferita! Chef Bogdan Manolache este castigatorul primei editii a concursului Expeditia Asiatica si va pleca la Bangkok Thai Academy unde va urma un curs de bucatari profesionisti!

Urmareste-ne in continuare pentru a descoperi imagini si sfaturi din expeditia asiatica a marelui castigator: Chef Bogdan Manolache!