Menu

Anul acesta am vrut sa aducem Asia mai aproape! Si am inceput prin a adauga noi arome asiatice in portofoliu si prin crearea unei brosuri cu 28 retete asiatice de la bucatari profesionisti pentru bucatari profesionisti!

Cu ocazia lansarii celor 3 produse din gama Knorr Thai ne-am reunit la Stejarii Country Club unde a avut loc un show-ul culinar sustinut de invitatul nostru special, Innovation Chef Kok-Kin Chan in cadrul Unilever Food Solutions din Olanda, impreuna cu Executive Chef Robert Voicu.

Dupa evenimentul de lansare am dat startul campaniei #ExpeditiaAsiatica, unde premiul cel mare a constat intr-un training culinar pentru bucatari profesionisti, in Asia, la Bangkok Thai Academy. Pe durata a 5 luni participantii au urmat pasii necesari inscrierii in prima etapa a concursului: au completat formularul pe site, au postat poza cu reteta asiatica pregatita pe pagina de Facebook a locatiei, au strans cat mai multe like-uri, share-uri, comment-uri si au cumparat produse din noua gama. Competitia a fost foarte stransa, iar primii 5 care au strans cele mai multe like-uri, comment-uri si share-uri au intrat in finala concursului: Chef Bogdan Manolache, Chef Danci Razvan Sergiu, Chef Kiss Florin, Chef Lili Cosma si Chef Ciocan Vlad.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu