Menu

Am adunat la un loc 6 chefi bucatari din 3 regiuni ale tarii. Ce au ei in comun? Pasiunea pentru bucatarie si pentru crearea celor mai savuroase retete. Mai au in comun folosirea Gamei Knorr Bulioane. Descopera cele 13 retete pregatite de ei, descarcand brosura noastra!

Gama Knorr Bulioane reprezinta solutia completa, eficienta, diversificata si rapida pentru a obtine preparate cu gust constant in bucataria ta. Fiecare bucatar este unic si isi creeaza un stil propriu de a gati. Dar toti bucatarii, de la cei inspirati, pana la artisti ori chefi eficienti sau organizati, sunt pasionati de a aduce clientilor lor cele mai bune arome.

Cu bulioanele Knorr este atat de simplu sa oferi o gama variata de preparate. Poti adauga Knorr Bulioane Lichide de Legume pentru meniuri vegetariene sau de post. Gateste cu Bulioanele Lichide de Vita ori Pui sosurile si gravy-urile. Gama Knorr Concentrate este o optiune inspirata  pentru supre-creme, supe, ciorbe traditionale, paste, preparate la cuptor sau preparate din orez. Vei avea savoare intensa si un dish pregatit rapid. Adauga Concentrat de ciuperci pentru a intensifica savoarea ciupercilor din preparatul tau. Si utilizeaza Knorr Professional Builon de Vita pentru tocanite sau gulasuri cremoase. Sunt multe produse in gama de bulioane, insa vor ocupa cel mai mic spatiu si vor conferi maximum de savoare!

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu