Menu

03:04

Introducere

Întâlnește-te cu fotograful Remko Kraaijeveld și cu Chef Justin Niessen pentru un masterclass privind perfecționarea fotografiei culinare. Îmbunătățește iluminatul, compoziția și stilul, precum și abilitățile de editare rapide.

03:04

Lumina naturală din lateral

Află cum să folosești lumina zilei pentru a obține cele mai bune fotografii posibile, manipulând unghiurile, reflexiile și compoziția.

01:53

Lumina naturală din spate

Află cum să iluminezi preparatul în mod eficient și cum să eviți umbrele, în timp ce Remko te ghidează prin cele mai bune unghiuri de fotografie, folosind iluminarea din spate.

03:30

Lumina artificială

Află cum să utilizezi iluminarea cu LED pentru a crea fotografii cu aspect natural. Această tehnică te va ajuta să surprinzi imaginea perfectă indiferent de cât de întunecată poate fi ambianța.

03:14

Compoziție și unghiuri

Primește sfaturi privilegiate cu privire la cea mai bună compoziție pentru a te ajuta să evidențiezi fotografiile pe social media, precum și recomandarile lui Remko cu privire la cele mai bune unghiuri pentru diferite preparate.

02:19

Decorarea cu ajutorul unui fundal negru

Află cum să fotografiezi și să creezi decorul pe un fundal întunecat, fără să pierzi accentul pe preparat. De asemenea, Remko împărtășește cu tine „stilul pe jumătate mâncat” pentru a-ți complimenta mâncarea.

01:34

Decorarea cu ajutorul unui fundal de culoare deschisa

Remko discută elemente de stil pentru a vă îmbunătăți calitatea imaginilor, dar și exemplifică experimentarea cu recuzită pentru a vă perfecționa fotografia.

02:25

Plating-ul

Acest episod prezintă cele mai bune sfaturi de pornire pentru plating în fotografia culinară, inclusiv detalii finale și retușuri.

04:01

Tehnici de editare de bază 

De la filtre la instrumente de editare, află cum să folosești instrumentele de pe smartphone-ul tău și aplicațiile de editare pentru a îmbunătăți și perfecționa imaginea înainte de a o distribui.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu