Introducere

Cunoaște-l pe Giles Edwards, bucătarul executiv la La Tete din Cape Town. Acest restaurant urmărește o filozofie de la fermă la furculiță, utilizând tehnici sustenabile, reducând risipa și creând feluri de mâncare unice și delicioase. Prepară inima de vită în două moduri - creând delicii culinare cu tăieturi neobișnuite.

Bucătării și provocări

Niciun concept culinar nu este lipsit de provocări. Află care sunt provocările sculptate din abordarea sustenabilă "de la cap la coadă", de la transport la aprovizionare și durabilitate.

Inimă de vită - Pregătire

Începe cu pregătirea inimii de vită, înainte de a afla cum poți salva excesul de grăsime pentru a o folosi la alte preparate.

Inimă friptă de vită - Partea 1

Partea 1 îți va arăta cum să tai și să condimentezi inima de vită, înainte de a le pune deoparte pentru partea a 2-a.

Inimă friptă de vită - Partea 2

Află pașii ușor de urmat pentru a coace carnea pe grătar, creând un finisaj special.

Inimă friptă de vită - Partea 3

Află rețeta și tehnica pentru a crea o delicioasă vinegretă proaspătă și delicioasă care să însoțească inima de vită.

Inimă friptă de vită - Partea 4 - Plating

Află modul de preparare pentru inima de vită la grătar, combinată cu o salată proaspătă de capere, vinegretă franțuzească și cu sucurile cărnii.

Tartar din inimă de vită - Partea 1

Află modul de preparare pentru inima de vită la grătar, combinată cu o salată proaspătă de capere, vinegretă franțuzească și cu sucurile cărnii.

Tartar din inimă de vită - Partea 1

Ne mutăm atenția spre alt preparat, tartarul, pregătind și tăind inima de vită în bucăți mici înainte de a învăța rețeta pentru asezonarea din partea 2.