Menu

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:04

Nivel de bază: introducere, echipament și ingrediente

Urmărește-l pe bucătarul Fred Duval, bucătar șef la The White Onion, care va vorbi despre sifonarea supelor, cu accent pe gazpacho de castraveți. Te va introduce printre echipamentele și ingredientele de care ai nevoie pentru a crea această supă de vară foarte ușoară.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:25

Gazpacho de castravete

Urmărește-l pe bucătarul Fred Duval făcând o răsucire super-ușoară pe gazpacho folosind un sifon, cu o garnitură de castravete comprimat.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:27

Nivel avansat: Introducere, Echipament si Ingrediente

Ben Murphy, bucătar-șef la Launceston Place, demonstrează utilizarea sifonului. Vei vedea instrumentele și ingredientele de care ai nevoie pentru a crea arome și texturi uimitoare.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

04:51

Ouă jumări și foie gras amuse-bouche

Află cum să creezi un mic dejun clasic transformat în gourmet cu ajutorul unui sifon, să prepari ouă cu trufe de toamnă și pâine proaspătă de casă.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu