01:29

Introducere

Chef Frederic Duval și Chef Murphy îți vor prezenta două rețete de sufleuri. Încearcă abordarea dulce sau sărată și stăpânește tehnicile pentru a demistifica reputația problematică a acestui preparat.

01:35

Ingrediente

Începe cu ingredientele de bază - făină, ouă și unt îngroșate cu brânză Roquefort, presărate cu pesmet Panko.

02:57

Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 1

Începe sufleul cu un clasic rântaș alb - o combinație de făină T45, unt topit și lapte.

01:56

Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 2

Topește brânza Roquefort pentru a face un sos bechamel, încorporând gălbenușurile înainte de a le bate și lasă deoparte.

03:16

Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 3

Învață cum să pregătești formele pentru sufleu. Unge, lasă la răcit, bate și amestecă pentru a întregi rețeta.

 

02:23

Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 4

Partea a patra îți va arăta ultimii pași – coacerea și platingul! Află cum să coci sufleul pentru rezultate excepționale și un plating impresionant.  

02:08

Echipament și Ingrediente

Chef Murphy de la Launceston Place îndulcește lucrurile cu un sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii. Familiarizează-te cu modul de organizare, precum și cu componentele dulci ale acestui preparat.

02:09

Sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii - Partea 1

Începe prin a bate și a amesteca ingredientele pentru a forma baza de budincă și o umplutură albă pufoasă, înainte de a trece la partea 2.

02:34

Sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii - Partea 2

Urmărește ultima parte pentru a afla despre temperaturi și timpii de coacere, si totodată sfaturi despre un plating cu textură și înghețată răcoritoare de iaurt.