![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1610013081388.jpg)
Introducere
Chef Frederic Duval și Chef Murphy îți vor prezenta două rețete de sufleuri. Încearcă abordarea dulce sau sărată și stăpânește tehnicile pentru a demistifica reputația problematică a acestui preparat.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1610013081679.jpg)
Ingrediente
Începe cu ingredientele de bază - făină, ouă și unt îngroșate cu brânză Roquefort, presărate cu pesmet Panko.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1610013080716.jpg)
Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 1
Începe sufleul cu un clasic rântaș alb - o combinație de făină T45, unt topit și lapte.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1610013081317.jpg)
Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 2
Topește brânza Roquefort pentru a face un sos bechamel, încorporând gălbenușurile înainte de a le bate și lasă deoparte.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1610013082444.jpg)
Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 3
Învață cum să pregătești formele pentru sufleu. Unge, lasă la răcit, bate și amestecă pentru a întregi rețeta.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1610013080772.jpg)
Sufleu cu brânză Roquefort - Partea 4
Partea a patra îți va arăta ultimii pași – coacerea și platingul! Află cum să coci sufleul pentru rezultate excepționale și un plating impresionant.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1499786315/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1610013082104.jpg)
Echipament și Ingrediente
Chef Murphy de la Launceston Place îndulcește lucrurile cu un sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii. Familiarizează-te cu modul de organizare, precum și cu componentele dulci ale acestui preparat.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_2025132891/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy_copy/image.img.jpg/1610013082367.jpg)
Sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii - Partea 1
Începe prin a bate și a amesteca ingredientele pentru a forma baza de budincă și o umplutură albă pufoasă, înainte de a trece la partea 2.
![](/inspiratie-bucatari/ufsacademy/sufleu/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy_copy/image.img.jpg/1610013080618.jpg)
Sufleu cu budincă de orez și fructul pasiunii - Partea 2
Urmărește ultima parte pentru a afla despre temperaturi și timpii de coacere, si totodată sfaturi despre un plating cu textură și înghețată răcoritoare de iaurt.