Aperitiv

Aperitivului ii revine misiunea de a deschide calea pentru celelalte feluri incluse in meniu. In functie de cum este alcatuit si servit, poate transmite primele repere despre caracterul evenimentului. 

Este ideal ca aperitivul sa fie “asortat” tipului de invitati, felului evenimentului, anotimpului, locatiei, momentului zilei. Compunerea acestuia trebuie sa creeze armonie intre gusturi, texturi, culori, forme, sa spuna “povestea” pana la sfarsit.

Preparate din peste

Preparatele din peste, dintre toate celelalte preparate, necesită finete, inventivitate si maiestrie in compunere si executare. Inclusiv montarea acestora, felul in care sunt prezentate si servite, constituie elemente care pot face diferenta.

Nu orice tip de peste poate fi destinat pregatirii si servirii proprii pentru un numar mai mare de invitati, de aceea selectia trebuie atent facuta, iar reteta sa se armonizeze cu restul meniului ales.

Fel principal

Felul principal este ultimul servit din seria preparatelor alese, este cel care trebuie sa incheie in mod exceptional un eveniment deosebit. Acesta este menit a sublinia preocuparea ca oaspetii sa se delecteze cu un preparat special si bine executat.

Carnea de pui, porc, curcan, vita, rata va fi asezonata cu miresmele condimentelor si cu nuantele diverse ale legumelor în retete îmbietoare si combinatii neasteptate puse la dispozitie de varietatea de produse aflate la indemana oricui, dar “potrivite” astfel încat rezultatul sa fie unul inedit.

Completeaza datele tale mai jos pentru a descarca retete de aperitive, preparate cu peste si feluri principale pentru un eveniment de succes:

Datele tale

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu