Menu

Nunta, botezul, ziua de nastere, petrecerea de companie, petrecerea tematica – sunt momente unice pe care dorim sa le marcam cu evenimente pe masura. Clientul trebuie sa se simta ca un invitat de onoare la propriul eveniment, de aceea, am alcatuit si adus impreuna sfaturi si idei care sa te ajute sa pregatesti un eveniment inspirat. Tu, furnizorul sau organizatorul de evenimente, vei fi mai pregatit ca niciodata la intalnirea cu cel mai exigent client, vei putea identifica mai usor dorintele acestuia, vei realiza o comunicare facila si vei reusi sa livrezi nu doar un eveniment, ci o experienta completa. Iti punem la dispozitie cateva dintre cele mai importante sfaturi pentru un eveniment de succes:

Cadrul general pentru organizarea oricarui tip de eveniment

Ce este foarte important sa afli de la inceput?

Ce este foarte important sa afli de la inceput?

 • Data si ora la care va avea loc evenimentul (sunt foarte importante anotimpul si momentul zilei)
 • Felul acestuia: privat (nunta, botez, logodna, aniversare etc.) sau corporate
 • Numarul de persoane
 • Numarul de persoane

 • Tema: fantezie, glamour, rustic etc.
 • Tipul servirii meniului: self-service sau sitting, cu adaptarea la tema si tipul evenimentului
 • Tipul de invitati: copii/adulti, proportia tineri / varstnici, provenienta (urban / rural)
 • Momentele artistice agreate: DJ, band, foc de artificii, animatori
 • Date generale despre buget
 • Necesar de servicii auxiliare: transport, cazare, aranjamente florale, iluminat, foto / video, candy bar, bartending etc.
 • Datele de contact complete ale persoanelor de decizie: nume, telefon, e-mail etc.

Cadrul si tema evenimentului

Fii la curent cu noile trenduri in domeniul evenimentelor pentru anul 2017: nuntile rustice, vintage, dramatice, romantice sau cu tematica de carnaval. Afla cat mai multe despre caracterul si numarul aproximativ al invitatiilor: daca isi doresc un eveniment intim sau dimpotriva, unul extins, daca familiile celor doi numara multi membri, daca provin din mediul urban sau rural si in ce proportie, precum si mix-ul tineri – varstnici, prezenta copiilor – numarul si varstele acestora.

Locatia evenimentului

In 2017, specialistii propun accente industriale, urbane incluse in decorarea locatiei, cum ar fi asocierea nuantelor metalice cu alb si elemente abstracte de decor. Hartia poate fi inclusa cu succes ca artificiu de decor, inclusiv in aranjamentele florale. De asemenea, inainte de a propune un meniu pentru client, trebuie sa tii cont de locatia evenimentului: daca tema este una eleganta, opulenta prin ambient si amenajare, nu va fi potrivit un meniu traditional. Propune variante de meniu care sa fie in acord cu tema nuntii.

Alegerea meniului

Creeaza o legatura cu clientii tai si ajuta-i sa aleaga un meniu potrivit evenimentului, care sa se defineasca prin armonie intre felurile alese. Intreaba-i despre preparatele preferate – iti vei face o idee obiectiva asupra gusturilor clientilor tai. In functie de tema evenimentului, le poti recomanda si un mini show culinar, care sa implice gazdele sau sa reconstituie cumva preparatul lor preferat.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu