Menu

Mai multe retete delicioase, un singur produs! Surprinde-ti clientii cu sosuri, supe, marinade delicioase, pastrand calitatea si gustul constant al retelor tale.
Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate

Ingrediente de incredere pentru fiecare preparat:

  • Fara gluten
  • Fara lactoza
  • Fara coloranti si arome artificiale
  • Fara MSG adaugat
  • Disponibil si in varianta vegana (Legume)

Cu Bulioanele Lichide Concentrate de la Knorr Professional poti face imediat o supa clara sau un fond pentru o prelucrare ulterioara. Si – avantajul unui produs lichid – sovarea este eliberata imediat, permitandu-ti sa lucrezi rapid si eficient.

Cu Bulioanele Lichide Concentrate, poti oferi cu usurinta marinadei sau glazuri un gust bogat. Adauga savoare legumelor, pestelui sau cărnii in mai putin de un minut. 

Secretul fiecarui bucatar consta in modul de asezonare al preparatelor. Bulioanele Lichide Concentrate te ajuta sa scoti rapid in evidenta aroma si savoarea ingredientelor. Fie ca este vorba de preparate calde sau reci, poti fi sigur ca rezultatul final va fi unul delicios de fiecare data.

Uneori nu vrei sa modifici gustul unui preparat, ci doar sa-i imbogatesti gustul, oferindu-i mai multa savoare si aroma. Un pic de Knorr Professional Concentrat Lichid de Legume în beurre monté face ca fasolea verde sau broccoli sa fie irezistibile.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu