Tigaie Wok

Tigaie Wok

O tigaie traditionala, adanca facuta din otel cu carbon. Tigaia wok este indispensabila bucatariei cu influenta chinezeasca si este folosita la pregatirea supelor, cat si pentru mancarurile gatite. Ingredientele sunt gatite in tigaia wok la o temperatura foarte ridicata pentru cateva secunde, fiind amestecate tot timpul. Pentru sosuri, tigaia wok trebuie folosita impreuna cu polonice speciale pentru masurat, de 30-50 ml, iar pentru supe sunt folosite polonice de 100-300 ml.

Satar

Satar

Este un cutit special folosit in bucataria asiatica. Ajuta bucatarii profesionisti sa toace usor un numar mare de ingrediente diferite.

Pamatuf din bambus pentru curatarea tigaii wok

Pamatuf din bambus pentru curatarea tigaii wok

Acesta ajuta la curatarea rapida si minutioasa a tigaii wok si nu cauzeaza distrugeri pe suprafata ei.

Polonicul pentru masurare

Polonicul pentru masurare

Folosit pentru masurarea sosurilor si a supelor, cat si pentru amestecarea ingredientelor in tigaia wok. Previne lipirea ingredientelor de tigaie la folosirea focului iute.