Stiai ca majoritatea preparatelor asiatice sunt pregatite prin prajirea rapida intr-o tigaie wok? Tehnica de “stir fry” este cheia preparatelor asiatice - rapid si gustos! Urmareste pasii de mai jos pentru o tehnica de prajire rapida si autentică:

  • Fierbe/toaca ingredientele: in bucataria asiatica, usturoiul este taiat in felii, iar ghimbirul in sticks-uri.
  • Unge ingredientul principal cu amestec de amidon de porumb si sos soia sau vin dulce.
  • Prajeste 1 minut ingredientul principal in tigaia wok incinsa la maximum.
  • Prajeste legumele 1 minut. Adauga taiteii sau orezul si continua sa amesteci pentru a evita lipirea.
  • Adauga ingredientul principal si sosul. Amesteca, scoate de pe foc si serveste.
  • Curata tigaia wok cu pensula din bambus pana ramane curata. Nu folosi agenti chimici de curatare.
Experimenteaza bucataria asiatica

Experimenteaza bucataria asiatica

Iti doresti mai multe informatii? Unul dintre cele mai noi materiale ale noastre special create pentru bucatari profesionisti te asteapta: "Experimenteaza bucataria asiatica!". Completeaza datele tale mai jos pentru a descarca brosura cu 28 de retete si tehnici de gatire asiatice:

Datele tale

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.