Bucatarii chefi UFS au decis sa investigheze ultimele noutati in materie de peste. De ce apar din ce in ce mai multe restaurante pescaresti?

Sanatatea vinde!

Interesul in mancarea sanatoasa continua sa creasca, iar clientii vad pestele ca pe un bun inlocuitor al carnii, precum si ca pe o sursa de proteine si acizi grasi benefici.

Adauga in meniu si peste subevaluat

Pestele si sustenabilitatea merg mana in mana. Cum? In primul rand trebuie sa te concentrezi pe sezon. Apoi, introdu in meniul tau speciile de peste subevaluate, precum capturile accidentale de pesti mici, pentru care exista o cerere mai mica. Pestele subevaluat poate fi un experiment ce ofera clientilor tai o experienta unica. Stai departe de codul sau tonul supraexploatati si incepe sa te gandesti la retete pentru randunica de mare, cod negru si pastrav auriu arctic.

Educatie

Totul este despre mese mai usoare, iar pestele se potriveste de minune cu acest trend. De ce sa nu elimini din meniul tau garnitura plina de carbohidrati si sa asociezi pestele cu legume intr-un mod creativ. Ce zici de varza crocanta si sos de dovleac?