Arta din ocean

Bucatarii chefi UFS ne impartasesc ultimele noutati si sfaturi legate de plating.

Aspectul nordic

Aspectul nordic

Pentru un stil fara efort, realizeaza panglici sau buchete de legume si imprastie verdeata pe farfurie. Inspira-te din cartea "La pescuit"* de Mikkel Karstad, Chef danez si stylist de mancare.   

Pastreaza totul centrat

Pastreaza totul centrat

Avand o abordare mai centrata in plating aduce cu sine un aspect curat, relaxat, unde fiecare element diferit se imbina armonios unul cu celalalt pe farfurie.

De-a v-ati ascunselea

De-a v-ati ascunselea

Poti crea un element jucaus si de surpriza adaugand mai multe straturi unui preparat. Gandeste-te la un biscuite de orez pufos care acopera un strat de carne de crab sau la cateva felii de ridichi taiate subtiri care ascund un tartar de biban de mare delicios.

Ceramica naturala

Ceramica naturala

Alege-ti farfuria din ceramic cu grija! Fie te va ajuta sa obtii un preparat de success, fie va fi un esec. Mergi pe un stil natural si neutru pentru a-ti putea pune in valoare preparatul. Alege o culoare a vasului de ceramica care va completa si evidentia preparatul, folosind culori din aceeasi paleta cromatica.

Super castronul

Super castronul

Mancarea din bol este ultima noutate, cu restaurante si carti de bucate care urmaresc aceasta tendinta.

* numele original al cartii este "Gone fishing: Fish recipes from a Nordic Kitchen" de Mikkel Karstad