Arta din ocean
Bucatarii chefi UFS ne impartasesc ultimele noutati si sfaturi legate de plating.
![Aspectul nordic Aspectul nordic](/inspiratie-bucatari/trenduri/totul-despre-peste/inspiratie-si-trenduri-pentru-plating/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice/image.img.jpg/1503476129743.jpg)
Aspectul nordic
Pentru un stil fara efort, realizeaza panglici sau buchete de legume si imprastie verdeata pe farfurie. Inspira-te din cartea "La pescuit"* de Mikkel Karstad, Chef danez si stylist de mancare.
![Pastreaza totul centrat Pastreaza totul centrat](/inspiratie-bucatari/trenduri/totul-despre-peste/inspiratie-si-trenduri-pentru-plating/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_copy/image.img.jpg/1503476131385.jpg)
Pastreaza totul centrat
Avand o abordare mai centrata in plating aduce cu sine un aspect curat, relaxat, unde fiecare element diferit se imbina armonios unul cu celalalt pe farfurie.
![De-a v-ati ascunselea De-a v-ati ascunselea](/inspiratie-bucatari/trenduri/totul-despre-peste/inspiratie-si-trenduri-pentru-plating/jcr:content/parsys/content/tipsandadvice_copy_1183421146/image.img.jpg/1503476128126.jpg)
De-a v-ati ascunselea
Poti crea un element jucaus si de surpriza adaugand mai multe straturi unui preparat. Gandeste-te la un biscuite de orez pufos care acopera un strat de carne de crab sau la cateva felii de ridichi taiate subtiri care ascund un tartar de biban de mare delicios.