Intr-un restaurant, bucatarul este capabil sa controleze majoritatea aspectelor din experienta clientilor; incepand de la furnizori pana la gatit si servire. Cu toate acestea, acum cand clientii tai aleg doar livrarea la domiciliu, apar noi provocari pentru a garanta calitatea preparatelor tale.

Afla cei 5 factori care au impact asupra modului in care ajung preparatele tale la clienti.

Consistenta si Textura

Problema:

Pastele cu sos reprezinta unul dintre cele mai dificile feluri de mancare, deoarece sosul se poate separa sau poate ajunge doar intr-o parte a caserolei. De asemenea, pastele pot continua procesul de gatire atunci cand sunt impachetate intr-o cutie izolata, sau pot absorbi tot sosul in timpul livrarii, rezultand in final un preparat uscat.

Solutie:

Impacheteaza sosul si pastele separat, si lasa clientul sa le amestece inainte de a manca. De asemenea, poti sa faci sosul folosind ingrediente precum Knorr Sos Carbonara, sau adauga la sosurile pregatite de tine, pentru a le face mai stabile.

Temperatura & Vizual

Problema:

Datorita schimbarilor de temperatura in timpul transportului, consistenta unor feluri de mancare precum supele sau tocanitele se poate schimba, facand preparatul sa para mai putin atractiv. Preparatele stir-fried vor avea culori mai putin vibrante din cauza descompunerii sosului, iar legumele proaspete si salatele nu ajung in cea mai buna stare din cauza transferului de caldura din timpul transportului.

Solutie:

Ingredientele Knorr pot mentine consistenta si textura sosului tau. Pentru preparate stir-fried, Knorr Sos Chili & Soia ofera luciu si culori vibrante. De asemenea, incearca sa folosesti muraturi sau legume radacinoase care rezista mai bine la caldura.

Ambalare

Problema:

Incearca sa utilizezi ambalaje anti-scurgere pentru a te asigura ca preparatele tale ajung la destinatie fara sa se verse. Alternativ, poti ambala si etansa ambalajul pentru a reduce scurgerile si mizeria rezultata.

Solutie:

In afara de asigurarea calitatii preparatelor tale, trebuie sa tii cont si de eventualele provocari din timpul transportului propriu zis. De exemplu, felurile de mancare lichide se pot varsa si pot distruge experienta de delivery a clientului. Asigura-te ca ambalezi preparatele in recipiente corect sigilate.

1:54

Inapoi la Delivery