Solutii, ingrediente si inspiratie pentru bucataria hotelului tau
Descopera recomandarile noastre
Adapteaza-ti afacerea la noile provocari din sectorul hotelier
Astazi, mai mult ca niciodata, ai nevoie de ingrediente care sa fie o solutie in ceea ce priveste igiena si siguranta alimentelor, profitabilitatea afacerii si controlul costurilor si al calitatii. Impreuna vom face victoria inevitabila.
Cum sa ai un bufet sigur?
Avand în vedere natura sa - in care intervin spatii, mancare si un numar mare de oameni - protocolul anti-Covid trebuie sa fie strict pentru a garanta siguranta in hoteluri.
In continuare iti prezentam recomandarile noastre pentru a mentine un bufet sigur:
- Evita manipularea directa de catre clienti.
- Prioritizeaza utilizarea monodozelor .
- Experimenteaza showcooking-ul.
- Ofera tavi individuale cu meniuri complete.
- Lucreaza cu ingrediente portionate.
- Prioritizeaza manipularea individuala a farfuriilor si tacamurilor.
Cum sa-ti rentabilizezi afacerea?
Concentreaza-te pe acele mici detalii care, impreuna, reusesc sa optimizeze la maximum beneficiile afacerii tale.
- Evita risipa prioritizand produsele mai vechi.
- Organizeaza frigiderele si controleaza temperatura acestora.
- Compara constant furnizorii si verifica facturile.
- Calculeaza zilnic pentru a evita erorile.
- Ajusteaza costul maxim al preparatelor .
- Foloseste ingrediente versatile care sa se poata integra cu succes la cat mai multe retete.
Gestioneaza cu succes Room Service-ul si Take Away-ul
Inconjoara-te cu ingrediente versatile, gata de utilizare. In plus fata de gust si calitate, ingredientele pe care le folosesti ar trebui sa garanteze economie de timp si eficienta in timpul servirii si gatirii.
- Creaza o scrisoare calitativa pentru Room Service.
- Asigura igiena corecta.
- Organizeaza un protocol de livrare.
- Ofera ambalaje sigure si prietenoase cu natura.
- Foloseste monodoze si ambalaje individuale.
- Imbunatateste organizarea proceselor de gatit si al mise en place-ului .
Retete
-
Salata NoChicken Curry -
NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa -
Pui in sos Teriyaki -
Salata cu sfecla rosie, ciuperci negre si dressing asiatic -
File suprem de pui cu legume la gratar, cartofi copti si crema de branza -
Tacos cu file de peste si salata Coleslaw -
Merluciu in sos de cidru -
Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru -
Burger vegan cu avocado si cartofi dulci prajiti
Ce vei obține
- Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
- Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
- Cele mai recente trenduri culinare