Menu

Afla mai jos care sunt cele mai des intalnite mituri, daca planuiesti sa adaugi delivery pe lista ta de servicii.

sales and profits

Mit

Delivery inseamna mai multe vanzari si mai mult profit pentru afacerea ta.

Adevar

Cu toate ca volumele pot creste, aplicatiile tip delivery iau comisioane pentru logistica, livrare si serviciu cu clientii, scazand astfel marja de profit.

Sfat: Monitorizeaza, ajusteaza si negocieaza. Fii atent la marja de profit a preparatelor livrate si ajusteaza in consecinta. Poti sa incerci sa negociezi comisioane si oferte mai bune cu partenerul tau de delivery.

Implementation difficulty

Mit

Trebuie sa ai competente tehnice pentru a putea profita de comunicarea online "smart".

Adevar

Cele mai multe aplicatii tip delivery folosesc o interfata simpla si prietenoasa. Este mult mai important sa ai o echipa cu experienta din punct de vedere operational, care sa poata gestiona comenzi multiple si diferite.

Sfat: Asigura-te ca echipa ta este familiarizata cu fiecare aplicatie tip delivery pe care o folosesti si stie cum functioneaza. De asemenea, acestia trebuie sa stie sa gestioneze atat comenzile de delivery, cat si cele din restaurant.

fulfilling additional orders

Mit

Cererile de delivery sunt usor de operat. Este ca si cand indeplinesti comenzi suplimentare in restaurant.

Adevar

Cererile de livrare pot varia semnificativ, ceea ce face dificila pregatirea din timp a alimentelor si sustinerea pe termen lung.

Sfat: Foloseste numai ingrediente de calitate care reduc timpul de preparare, deoarece te elibereaza pentru sarcini mai importante. De exemplu, in loc sa faci piure de cartofi de la zero, incearca sa folosesti Knorr Fulgi de cartofi cu lapte - dureaza doar 5 minute sa il pregatesti prin metoda wok-fry! 

Use ingredients that improve food durability

Mit

Alimentele sunt perisabile, ceea ce duce la un meniu pentru delivery restrans.

Adevar

Exista sfaturi si trucuri, precum si ingrediente diferite care rezista mai bine la transport.

Sfat: Foloseste ingrediente care imbunatatesc durabilitatea preparatelor. De exemplu, in loc sa folosesti rosii proaspete care se pot strica mai repede, Knorr Sos Napoli iti ofera acelasi gust, fara problemele aditionale.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu